IKI-hankkeen Kielikasvatuksen kevättuulia -seminaari, 6.5.2019 Jyväskylä

  • Milloin 06.05.2019 klo 14.0017.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Missä Jyväskylän yliopisto
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Mitä? Seminaari kielikasvatuksesta kiinnostuneille

Milloin? Maanantaina 6.5. klo 14-17

Missä? Ruusupuiston aula, Jyväskylän yliopisto

IKI-hanke (Innovatiivisen kielikasvatuksen kartta ja kompassi) on Jyväskylän yliopiston koordinoima kielikasvatuksen kehittämishanke, joka kerää ja tunnistaa opettajien, varhaiskasvattajien ja koulujen jo olemassa olevia, hyviä kieltenopetuksen innovaatioita ja käytänteitä ympäri Suomen. Löydettyjä käytänteitä kehitetään yhteistyössä eteenpäin ja jaetaan varhaiskasvattajien, opettajien ja muiden kielten parissa työskentelevien saataville.

IKI-hankkeen puitteissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten seminaareja ja täydennyskoulutusta. Tämän kevään seminaari järjestetään maanantaina 6.5. klo 14-17 Jyväskylän yliopiston Ruusupuistossa. Seminaari kulkee teemalla "Kielikasvatuksen kevättuulia". Puhujiksi ovat tulossa professori Janice Bland Nord Universitystä sekä yliopistonlehtori Karita Mård-Miettinen Jyväskylän yliopistosta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita opettajien, varhaiskasvattajien, opiskelijoiden ja muiden kielikasvatuksen ammattilaisten ohella kaikki aiheesta kiinnostuneet. Liitteenä olevassa kutsussa on lisätietoa seminaarista, ja kutsua saa myös vapaasti välittää eteenpäin.

Kahvituksen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumista 26.4. mennessä: http://r.jyu.fi/z4p 

Ajantasaista tietoa hankkeen tapahtumista löytyy myös IKIn Facebook-sivuilta osoitteesta www.facebook.com/ikihanke .

 

Tarkempi kutsu pdf-tiedostona

Tervetuloa!

IKI-hanke