Täydennyskoulutusmallin julkaisuseminaari, 8.11.2019 Jyväskylä

  • Milloin 08.11.2019 klo 08.0015.45 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Missä Jyväskylän yliopisto
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tervetuloa Taitoa, tietoa ja jongleerausta! -seminaariin! Seminaarissa julkaistaan Jyväskylän yliopiston Perustaidot haltuun -hankkeessa kehitetty ja pilotoitu täydennyskoulutusmalli aikuisten maahanmuuttajien opettajille ja ohjaajille. Tilaisuus järjestetään perjantaina 8.11.2019 klo 8–15.45 Jyväskylän yliopiston Musicalla, Boombox-tilassa.  

Julkaistavan koulutusmallin keskiössä ovat aikuisten maahanmuuttajien perustaidot: luku- ja kirjoitustaito, matemaattiset taidot, opiskelutaidot sekä tieto- ja viestintäteknologiset taidot. Malliin sisältyvät tehtävät ja materiaalit antavat opettajille ja ohjaajille työkaluja näiden taitojen opetukseen. Neljästä moduulista koostuva koulutusmalli julkaistaan verkossa, ja se on maksutta käytettävissä. 

Julkaisuseminaari tarjoaa aitiopaikan malliin tutustumiseksi. Seminaari on suunnattu koulutuspäälliköille ja -suunnittelijoille, oppilaitosten rehtoreille, täydennyskouluttajille, opettajankouluttajille, aikuisten maahanmuuttajien opettajille sekä muille perustaitoteemoista kiinnostuneille.

Perustaidot haltuun -hanke tarjoaa seminaarin osallistujille lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Seminaaria on mahdollista seurata myös etänä. Ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai etäosallistujaksi seuraavasta linkistä 31.10. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/86802FBF1DE52063 

Seminaarin ohjelma

 PTH-seminaari 081119

Lisätietoja

Perustaidot haltuun -hanke, Soveltavan kielentutkimuksen keskus, Jyväskylän yliopisto

perustaidot.haltuun(at)jyu.fi