Tervetuloa Tassun ja Tiun sivulle!

Tällä sivulla seikkailevat Tassu-koira ja Tiu-lintu, jotka haluavat osoittaa, miten monessa tilanteessa kielitaito on tarpeen. Täältä löydät ilmaista ja helposti saavutettavaa tietoa, materiaalia, linkkejä ja vinkkejä kielten oppimisen, opiskelun ja opettamisen tueksi.

 

Kieliverkosto kannustaa kielten oppimiseen ja tahtoo tarjota ideoita kielten opettamiseen.

Olemme Kieliverkostossa koonneet materiaalia, joka on vapaasti käytettävissäsi ja jonka avulla pyritään edistämään lasten ja nuorten kieltenopiskelua. 

Olitpa sitten opettaja, kielenoppija tai huoltaja, Tassun ja Tiun sivuilta löydät kiinnostavaa tietoa ja hauskaa tekemistä kieliin, kielivalintoihin ja opiskeluun liittyen.

 

Mutta keitä ovat Tassu ja Tiu?

Tassu

Tassu on hellyyttävä ja helposti lähestyttävä koira, joka tykkää rapsutteluista. Tassu haluaisi kovasti oppia uusia kieliä, mutta hän ei oikein tiedä, mistä kielestä alottaisi tai miten ja milloin kieliä voi oppia. Miten sinä auttaisit Tassua?

Tiu

 

Tiu taas saattaa näyttää pehmeältä, mutta tarpeen vaatiessa hänestä löytyy tulinen sielu. Hänellä on selvät sävelet kieltenopiskelun suhteen: mitä enemmän kieliä, sitä valoisammalta tulevaisuus näyttää! Onko sinulla Tiulle hyviä vinkkejä kieltenopiskeluun?

Lähde seikkailuun Tassun ja Tiun kanssa!

Vasemmalla olevasta sivupalkista pääset opettajan, oppilaiden ja huoltajien omille sivuille. 

 

Ota yhteyttä, vinkkaa ja anna palautetta!

Onko sinulla tiedossasi joku hyvä kielenoppimiseen, kielten opiskeluun tai opetukseen liittyvä artikkeli, peli, kirja, verkkosivu tai muu materiaali? Vinkkaa se meille! Kieliverkosto kokoaa vinkit näille sivulle. Mainitse vinkkauksen yhteydessä, onko kyse opettajille, huoltajille vai lapsille ja nuorille suunnatusta materiaalista ja mihin tarkoitukseen itse olet käyttänyt sitä. Tai haluatko antaa palautetta Tassu & Tiu -sivustosta?

Ota rohkeasti yhteyttä Kieliverkostoon: kieliverkosto(at)jyu.fi. Kieliverkosto kiittää!

 

Tassu & Tiu: Mainostoimisto Luovaamo