Äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksen foorumi 2018 - Lukevaa koulua rakentamassa

Opetushallitus ja Äidinkielen opettajain liitto ry järjestävät perinteisen Äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksen foorumin 2018.

  • Ajankohta: 1.–2.8.2018
  • Paikka: Helsinki

 

Opetushallituksen sivuilla kerrotaan tapahtumasta seuraavasti:

Tavoite

Koulutuksessa tutustutaan äidinkielen, kirjallisuuden ja viestinnän opetuksen uuteen tutkimukseen ja pedagogiikkaan sekä uusiin kehittämishankkeisiin. Koulutus tukee paikallisten opetussuunnitelmien käyttöönottoa ja innostaa keskustelemaan alan ajankohtaisasioista. Tarkoituksena on tukea ja vahvistaa ammattitaitoa ja ammatillista identiteettiä.

Kenelle kurssi soveltuu

Perusopetuksen luokanopettajat sekä yläkoulun ja lukion äidinkielen ja kirjallisuuden opettajat, ammatillisen koulutuksen äidinkielen ja viestinnän opettajat sekä suomi toisena kielenä (ja kirjallisuus) -opettajat, opettajankouluttajat, äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksen tutkijat ja muut aiheesta kiinnostuneet

Teemat

Koulutuksessa käsitellään äidinkielen, kirjallisuuden, kulttuurin ja median ajankohtaisaiheita, alan uusia tutkimuksia ja opetussuunnitelmia sekä ajankohtaisia pedagogisia näkökulmia. Luentojen ja työpajojen lisäksi järjestetään äidinkielen ja kirjallisuuden sekä viestinnän opetuksen materiaalien näyttely.

Lisätietoja

https://oph.etapahtuma.fi/Julkinen-eTapahtuma-ps/Koulutustuote-ps/id/2003