VERKKOKOULUTUS: Opetushallituksen ja ECML:n yhteinen ROADMAP-työpaja opettajille ja rehtoreille

  • Milloin 30.11.2022 – 09.00 01.12.2022 – 16.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Missä Teams
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Opetushallitus ja ECML järjestävät kaksipäiväisen työpajan, jossa tutustutaan ROADMAP-työkalun tavoitteisiin ja toiminnallisuuksiin. Työpaja on tarkoitettu ensisijaisesti peruskoulujen opettajille ja rehtoreille

ECML:n tuottama ROADMAP-itsearviointi tukee koulujen kielitietoisen toimintakulttuurin ja opetuksen sekä oppilaiden kielellisten taitojen kehittämistä. Sen avulla koulu voi analysoida ja arvioida toimintaansa sekä kehittää koko kouluyhteisöä osallistavaa kielikasvatusta. ROADMAP-työkalua voi hyödyntää kehittämisprosessin käynnistämiseen tai osana koulun systemaattista laadun arviointia. 

Kouluttajina toimivat ROADMAP-työkalun työryhmän asiantuntijat opetusneuvos Katri Kuukka Opetushallituksesta sekä undervisningsråd Nermina Wikström Ruotsin Skolverketistä. Tilaisuus järjestetään ke-to 30.11.–1.12. Teamsin välityksellä.

Tilaisuuteen otetaan noin 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivomme mukaan työpareja joko samasta koulusta (mielellään rehtori ja opettaja) tai läheisesti yhteistyötä tekevistä kouluista.  

 

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 18.11.2022! Tämän jälkeen ole yhteydessä suoraan ECML:n yhteyshenkilöön Anu Halvariin Opetushallituksessa (etunimi.sukunimi (at) oph.fi). 

 

Tilaisuudessa käytetään englantia, suomea ja ruotsia. Tilaisuus on maksuton. 

 

Katso tarkempi ohjelma ja lisätiedot Opetushallituksen sivuilta: https://www.oph.fi/fi/tapahtumat/2022/roadmap-askeleet-kielitietoisen-koulun-kehittamiseen