Oppiminen uudistuu -blogi kertoo kärkihankkeen tuoreet kuulumiset

Opetus- ja kulttuuriministeriön uutinen (14.3.2017):

Oppiminen uudistuu -blogi kertoo kärkihankkeen tuoreet kuulumiset

Opetus- ja kulttuuriministeriö avasi tiistaina blogin, jossa kerrotaan Uusi peruskoulu -ohjelman etenemisestä sekä jaetaan ideoita ja ajatuksia koulun kehittämisen ja oppimisen uusista tuulista. Oppiminen uudistuu -blogin avaa opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen kirjoituksellaan.

Mitä peruskoulun uudistamisen kärkihankkeessa tapahtuu? Millaisia innovaatioita ja ideoita koulun, oppimisen ja opettajankoulutuksen kehittämiseen on jo löydetty? Miten hyvät käytännöt saadaan jaettua ja juurrutettua?

Opetus- ja kulttuuriministeriön Oppiminen uudistuu -blogin tarkoituksena on kertoa Uusi peruskoulu -ohjelman etenemisestä sekä sen keskeisistä tuloksista. Lisäksi blogissa esitellään erilaisia kentältä nousevia hyviä käytänteitä, pilotteja, muutosprosesseja ja kokeiluja. Blogin kirjoittajina toimivat niin kärkihankkeen edustajat kuin myös vaihtuvat kentän ja sidosryhmien toimijat.

Blogi löytyy osoitteesta https://oppiminenuudistuu.wordpress.com.  Tervetuloa seuraamaan, kommentoimaan ja keskustelemaan!

Peruskoulun uudistamisen kärkihankkeessa uudistetaan peruskoulua, oppimisympäristöjä ja opettajien osaamista. Lisäksi edistetään opetuksen digitalisaatiota, laajennetaan Liikkuva koulu -ohjelmaa sekä lisätään ja monipuolistetaan kieltenopiskelua. Hanke on käynnissä vuoden 2018 loppuun saakka.

Lisätietoa kärkihankkeesta

Lisätietoa:
– Projektipäällikkö Sanna Vahtivuori-Hänninen, puh. 0295 3 30134

– Viestintäsuunnittelija Nina Parkkulainen, puh. 0295 3 30245

– Tiedottaja Juha Ojanen, puh. 0295 3 30221

Uutinen OKM:n sivuilla