Koulutus

Etsitkö kouluttajaa? Kieliverkosto vinkkaa!

Etsitkö sopivaa henkilöä kouluttamaan esimerkiksi monikielisyydestä, maahanmuutosta, kielitietoisesta opetuksesta, kielivähemmistöistä tai ylipäätään kielikoulutuspolitiikasta? Ota yhteyttä Kieliverkostoon. Voimme auttaa sinua etsimään sopivan kouluttajan, sillä Kieliverkosto on nimensä mukaisesti laaja kielikoulutuksen kentällä toimivien verkosto!

Kieltenoppimista tukemassa

Kieliverkosto haluaa tukea kieltenopettajia ja edistää lasten ja nuorten kielivalintoja. Katso Tassu & Tiu -sivu, josta löytyy materiaalia niin opettajille, huoltajille kuin lapsille ja nuorillekin!

Esimerkkejä aiemmasta täydennyskoulutusyhteistyöstä

Kielikoulutuspolitiikan verkosto on järjestänyt ja järjestää koulutusta myös yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Vuonna 2014 Kieliverkosto jatkoi yhteistyötä Folkhälsanin kanssa Globex Oy:n järjestämillä Varsinais-Suomen Varhaiskasvattaja-messuilla Turussa.

Vuonna 2013 Kieliverkosto teki yhteistyötä Folkhälsanin kanssa pitämällä yhteisen asiantuntijaluennon Globex Oy:n järjestämillä Pohjois-Karjalan Varhaiskasvattaja-messuilla Joensuussa ja Pohjanmaan Varhaiskasvattaja-messuilla Seinäjoella.

Vuonna 2012 Kieliverkostolla oli ohjelmaa Varhaiskasvatusmessuilla Helsingissä yhteistyössä S2-opettajien ja Folkhälsanin kanssa. Messut järjesti Globex Oy. Tutustu koulutusmateriaaleihin alla.