AFinLAn syyssymposium 2011, Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampus, 11.–12.11.2011 ”Monikielinen arki”

1. kiertokirje ja esitelmäkutsu

Tervetuloa Suomen soveltavan kielitieteen yhdistyksen AFinLAn vuotuiseen syyssymposiumiin Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampukselle 11.–12.11.2011. Symposiumin teemana on ”Monikielinen arki”. Kaikki soveltavan kielitieteen alaan kuuluvat esitelmät ovat tervetulleita.

Symposium on suunnattu erityisesti kielentutkijoille ja kieltenopettajille, sekä muille kielten ja kulttuurien parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille.

Symposiumin ohjelmaan kuuluu kolme plenaariesitelmää, sektioesitelmiä ja työpajoja.

Symposiumin pääkieli on suomi, mutta esitelmiä voi pitää myös muilla kielillä.

Tiivistelmät (korkeintaan 300 sanaa) ja työpajojen kuvaukset (korkeintaan 500 sanaa) on lähetettävä viimeistään 16.9.2011. Hyväksymisestä ilmoitetaan viimeistään 30.9.2011. Viimeinen ilmoittautumispäivä osallistujille ilman esitelmää on 14.10.2011. Tiivistelmät ja työpajakuvaukset lähetetään ja symposiumiin ilmoittaudutaan e-lomakkeella symposiumin sivuilla osoitteessa http://www.uef.fi/afinla-2011

Symposiumin osallistumismaksu on 80 € (AFinLAn jäseniltä 70 €, opiskelijoilta ja jatko-opiskelijoilta 50 €). Osallistumismaksu kattaa päivien ohjelman, symposiumkansion, esitelmien tiivistelmät, lounaat ja kahvit.

Lisätietoja ilmoittautumisesta, ohjelmasta ja majoituksesta päivitetään symposiumin www-sivuille osoitteeseen http://www.uef.fi/afinla-2011

Tervetuloa Joensuuhun!

Järjestelytoimikunta:

Lea Meriläinen (pj), Riitta Jääskeläinen, Jaana Kolu, Hanna Kärkkäinen, Pirkko Muikku-Werner, Hilkka Stotesbury

(s-postiosoitteet: etunimi.sukunimi@uef.fi)