Ainedidatiikan symposiumi 10.2.2012 Helsingissä

Hyvät kielikollegat

Tervetuloa Helsingin yliopiston opettajankoulutuslaitokselle. Helsingin yliopiston opettajankoulutuslaitos järjestää perjantaina 10. helmikuuta 2012 Ainedidaktiikan symposiumin. Symposiumi jatkaa vuonna 1987 alkanutta perinnettä, joka on kerännyt vuosittain yhteen runsaat 200 ainedidaktiikasta kiinnostunutta jatko-opiskelijaa, tutkijaa ja opetuksen kehittäjää. Ainedidaktiikan symposiumi tarjoaa mahdollisuuden tarkastella ainedidaktista tutkimusta yhdessä kollegoiden kanssa.

Tänä vuonna symposiumin teemana on Ainedidaktiikka ja koulutuspolitiikka. Teema on ajankohtainen: koulutuspoliittiset kysymykset ovat keskeisiä perusasteen tuntijaossa ja lukiokoulutuksen profiloinnissa. Aamupäivä valottaa näitä kahta keskeistä teemaa.

Iltapäivällä jatketaan ainedidaktisissa teemaryhmissä, joissa kussakin esitellään teemaryhmän alaan kuuluvaa didaktista tutkimusta.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta, ilmoittautumisesta ja muista käytännön asioista löydät sivulta http://www.helsinki.fi/okl/AD-symposiumi/index.html Symposiumin puheenjohtajana toimii professori Arto Kallioniemi.

 

Vieraiden kielten didaktiikan jaoston puolesta

Esa Penttinen                    Raili Hildén

puheenjohtaja                    varapuheenjohtaja