CLIL-syyspäivät 2012 Tamperen yliopistossa

CLIL-syyspäivät 2012

Tampereen yliopisto järjestää CLIL-opettajien syyspäivät 28.9. ja 16.11.2012. Tarkoituksena on koota yhteen CLIL-opettajat ja/tai CLIL-opettajaksi aikovat ja tarjota heille mahdollisuus verkostoitumiseen, kokemuksien vaihtoon ja oman oppimateriaalin työstämiseen vertaistuen avulla CLIL-ammattilaisten vetämissä työpajoissa. Saamme kuulla myös kaksikielisen opetuksen nykytilasta ja tulevaisuuden haasteista Suomessa, päivitettävän CLIL-network.fi –sivuston uusista mahdollisuuksista sekä Proficom-hankkeesta. Syyspäivät järjestetään Tampereen yliopiston tiloissa Linna-rakennuksessa Tampereella osoitteessa Kalevantie 5. Tapahtuma on Opetushallituksen rahoittama ja siten osallistujille maksuton. Luennot ovat suomenkielisiä, mutta työpajoissa on hyvä osata myös englantia.

Työpajatyöskentelyn aikana CLIL-opettajalla on mahdollisuus esitellä jo olemassa olevaa opetusmateriaaliaan sekä oppia muilta osallistujilta heidän materiaaleistaan ja opetustavoistaan. Työpajoissa voidaan myös tuottaa uutta materiaalia. Työpajoja on kolme ja niissä on aiheina mm. ulkomaisten materiaalien adaptointi ja kielitietoisuuden tukeminen CLIL-opetuksessa ja -materiaaleissa. Työpajojen vetäjät ovat Miika Lehtovaara, luokanopettaja/Tampere, Raquel Benmergui, lehtori/Tampere ja Joanne Jalkanen, lehtori/Kuopio.

Aika
Perjantai 28.9.2012 klo 9-16 ja perjantai 16.11.2012 klo 9-16

Paikka
Tampereen yliopisto, Kalevantie 5, Tampere

Hinta
Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa ja osallistujille maksutonta. Osallistujat vastaavat kuitenkin itse matka- ja majoitusjärjestelyistään ja -kustannuksistaan.

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset 14.9.2012 mennessä e-lomakkeella osoitteessa: http://www.uta.fi/kielipalvelut.

Koulutusesite.

Jos haluat kysyä vielä jotain koulutukseen liittyvää, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja
Anneli Sorkio, projektipäällikkö
Kielipalvelut/Tampereen yliopisto
puh. 040 190 1289
sähköposti: anneli.sorkio@uta.fi