Student-centred approach and the quality of degree education, 14.6.2016 Helsinki

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus järjestää 14.6.2016 pohjoismaisen konferenssin yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. Konferenssin teemana on opiskelijakeskeinen oppiminen ja tutkintotavoitteisen koulutuksen laatu.

Konferenssi on osa Suomen Pohjoismaiden ministerineuvoston puheenjohtajakauden ohjelmaa. Konferenssi liittyy Pohjoismaiden ministerineuvoston korkeakoulutuksen laatua pohtineeseen työryhmään (Ad hoc group for quality in higher education), jonka tehtävänä oli keskustella korkeakoulutuksen haasteista Pohjoismaissa ja pohtia uusia pohjoismaisia yhteistyömuotoja.

Yksipäiväisen konferenssin tarkoituksena on pohjoismaisen yhteistyön edistäminen tuomalla yhteen korkeakoulutuksen laadusta kiinnostuneita tahoja eri pohjoismaista. Lisäksi konferenssin tarkoituksena on keskustella kokemuksista ja hyvistä käytänteistä erityisesti opiskelijakeskeisen lähestymistavan soveltamisessa. Konferenssin avaa opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen ja pääpuhujana toimii professori Björn Stensaker Oslon yliopistosta.

Lisätiedot, ohjelma ja ilmoittautuminen Karvin sivuilla