Opettajalle

Moikka ope! Tälle sivulle olemme koonneet materiaalia kieltenopettajille liittyen kielivalintoihin ja kieltenopetukseen. Materiaalit ovat vapaasti käytettävissäsi. Sivun lopusta löytyy myös perustietoa kielivalinnoista Suomessa. Innostavia hetkiä opetukseen! -Tassu & Tiu

Tassu&Tiu: Etelään

 

Tassu & Tiu -flaijerit oppilaille

Kieliverkostolta voi tilata Tassu & Tiu -flaijereita jaettavaksi oppilaillesi, jotka ovat pian tekemässä kielivalintoja. Postitamme flaijerit ilman lisämaksuja. Koska flaijereita on rajallinen määrä, flaijerit on ensisijaisesti tarkoitettu vain niille oppilaille, joita kielivalinnat koskevat tänä lukuvuonna. Jos haluat tilata flaijereita, ota yhteyttä Kieliverkostoon: kieliverkosto(at)jyu.fi. 

 

Kieliverkoston materiaali kielivalintatilaisuuksiin

Tarvitsetko materiaalia kielivalintatilaisuuksiin? Kieliverkoston ja Jyväskylän yliopiston tutkijat ovat koonneet sinulle keskeistä tietoa monikielisyydestä, kielivalinnoista ja kielten oppimisesta tähän PowerPoint-esitykseen, joka on suunnattu kielivalintoja tekevien lasten ja nuorten huoltajille. Se on vapaasti käytettävissäsi. Lataa tästä:

 

Lisätietoa kielivalinnoista

 

Ota yhteyttä, vinkkaa ja anna palautetta!

Onko sinulla tiedossasi joku hyvä kielenoppimiseen, kielten opiskeluun tai opetukseen liittyvä artikkeli, peli, kirja, verkkosivu tai muu materiaali? Vinkkaa se meille! Kieliverkosto kokoaa vinkit näille sivulle. Mainitse vinkkauksen yhteydessä, onko kyse opettajille, huoltajille vai lapsille ja nuorille suunnatusta materiaalista ja mihin tarkoitukseen itse olet käyttänyt sitä.

Onko kielivalintoja esittelevässä PowerPoint-esityksessä jotain muokattavaa? Tai askarruttaako jokin tai haluatko antaa palautetta Tassu & Tiu -sivustosta?

Ota rohkeasti yhteyttä Kieliverkostoon: kieliverkosto(at)jyu.fi. Kieliverkosto kiittää!

 

Tassu & Tiu: Luovaamo