Ammatillinen koulutus - kielellä on väliä! -webinaari 5.2.2021

Kieliverkoston, Opetushallituksen ja Hämeen ammattikorkeakoulun verkkotapahtuma perjantaina 5.2.2021 9:15 - 14:45. Ilmoittaudu 29.1.2021 mennessä!

Kieliverkosto, Opetushallitus ja Hämeen ammattikorkeakoulu kutsuvat kaikki aiheesta kiinnostuneet ilmaiseen verkkotapahtumaan, jonka keskiössä on kielitietoisuus ammatillisessa koulutuksessa. Syvennämme viime vuonna järjestetyn Mitä väliä kielellä? -seminaarin teemoja, mutta tapahtuma toimii itsenäisenä kokonaisuutena, johon kaikki ovat tervetulleita. Tapahtumassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja päästään keskustelemaan aiheista pienryhmissä ja työpajoissa.

Tapahtuman avaa opetus- ja kulttuuriministeriön asiantuntija Erno Hyvönen, joka johdattelee meidät kielitietoisuuden ja osallisuuden teemoihin. Jyväskylän yliopiston professori Minna Suni kertoo työelämän kielivaatimuksista ja tuo aiheeseen tutkimuksen näkökulman. Opetusneuvos Kaisa Räty Opetushallituksesta johdattaa meidät tutkintokoulutukseen valmentavan koulutuksen teemoihin. Lisäksi kuulemme maahanmuuttajien integraatiota tukevasta toiminnasta sekä Suomessa että Euroopan tasolla. Opetusneuvos Taija Paasilinna päättää tilaisuuden kysymällä millä mielin, millä kielin tulevaisuuteen?

Osallistujilla on valittavanaan 5 erilaista työpajaa, jotka käsittelevät kielitietoisuutta erilaisten teemojen kautta. Löydät tapahtuman koko ohjelman ja työpajojen kuvaukset pdf-tiedostosta

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/95E15E4AF1E4C0B3 

Pyydämme ilmoittautumaan 29.1.2021 mennessä.

 

Tervetuloa mukaan!

   hamk.jpg        oph.PNG    kieliverkosto.PNG